foto

Axel Werner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2007 Der Blinde Fleck
2006 Hluboko zmražený
2003 Le club des chômeurs
1999 Urlaub auf Leben und Tod - Eine Familie hält zusammen (TV film)
1997 Back in Trouble

TV seriály

2014 Vraždy na severu (TV seriál)
Revolverheld (S03E10)
2013 Policie Hamburk (TV seriál)
Retter in der Not (S07E14)
2012 Policie Hamburk (TV seriál)
Held des Tages (S07E13)
Schuss ins Herz (S07E12)
Es grünt so grün (S07E11)
další epizody (20)
2011 Policie Hamburk (TV seriál)
Schutzengel (S06E14)
Gewinner und Verlierer (S06E13)
Dummer August (S06E12)
další epizody (30)
2010 Policie Hamburk (TV seriál)
Heiße Ware (S05E09)
Risiken und Nebenwirkungen (S05E08)
Karten lügen nicht (S05E07)
další epizody (21)
2009 Policie Hamburk (TV seriál)
Melanies Albtraum (S04E13)
Harte Jungs (S04E12)
Gefährliche Fotos (S04E11)
další epizody (31)
2008 Policie Hamburk (TV seriál)
Nichts als die Wahrheit (S03E07)
Herzenssache (S03E06)
Nichts als Kohle (S03E05)
další epizody (22)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
Auf Leben und Tod (S02E10)
Luckys letzter Coup (S02E09)
Die türkische Braut (S02E08)
další epizody (10)
2006 Das Geheimnis meines Vaters (TV seriál)
2002 Kumpáni (TV seriál)
Auf der Kippe (E14)
Totes Rennen (E13)
2001 Kumpáni (TV seriál)
Das Kartell (E09)
Adel verpflichtet (E07)
1998 Klaun (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky