foto

Thilo Kleine

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2014 Warum ich meinen Boss entführte (TV film)
2012 Geheimnis der Villa Sabrini, Das (TV film)
2011 Rodinné štěstí (TV film)
2009 Ein Date fürs Leben (TV film)
Utta Danella: Láska přes internet (TV film)
2007 Dámy z Parkalle (TV film)
1987 Der Kleine Staatsanwalt
Kinder aus Stein (TV film)
1985 Tatort - Baranskis Geschäft (TV film)
1983 Tatort - Der Schläfer (TV film)

TV seriály

2005 Speer a Hitler (TV seriál)
2002 Affäre Semmeling, Die (TV seriál)
1998 Král ze St. Pauli (TV seriál)
1993 Der rote Vogel (TV seriál)
1992 Schloß Hohenstein - Irrwege zum Glück (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
Peter Strohm (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2001 Mannovi - román století (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

1988 Naheliegender Mord, Ein (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky