foto

Luciano Pavarotti

  • nar. 12.10.1935
    Modena, Itálie
  • zem. 6.9.2007 (71 let)
    Modena, Itálie

Herecká filmografie

Filmy

1996 Andrea Chénier (TV film)
1994 Pagliacci (TV film)
Pavarotti v Modeně (koncert)
1992 Don Carlo (divadelní záznam)
Weltstars singen Weihnachtslieder (TV film)
1991 G. Verdi: Maškarní ples (divadelní záznam)
1990 Fledermaus, Die (TV film)
1988 Marie Stuartovna (TV film)
Trovatore, Il (TV film)
1983 Idomeneo (TV film)
1982 Ano, Giorgio
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Galerie (6)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace