foto

Jiří Pištěk

  • nar. 23.7.1952 (65 let)
    Dubňany, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Cesta do Vídně a zpátky (TV film)
2001 Podzimní návrat
1994 Noční stráž (TV film)
1993 Kurýr (TV film)
1987 Ticho v soudní síni (TV film)

TV seriály

2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Evička (E05)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Slepice versus Slepička (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace