foto

Jiří Pištěk

  • nar. 23.7.1952 (65 let)
    Dubňany, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Cesta do Vídně a zpátky (TV film)
2001 Podzimní návrat
1994 Noční stráž (TV film)
1993 Kurýr (TV film)
1987 Ticho v soudní síni (TV film)

TV seriály

2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Evička (E05)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
Árie (E07)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Slepice versus Slepička (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace