foto

Wendy Gazelle

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Mrtví muži netančí
Nic mi neříkej (TV film)
1995 Síť
1994 Benders
1993 Zločiny z vášně: Oběť lásky (TV film)
1991 Dospívání v Queens
Pokřivená srdce
1989 Vítězství ducha
1988 Hřbitovní proměna 2
Rokenrolová parta
1987 Horké pronásledování
Sammy a Rosie to dělají
1985 Remo Williams: Dobrodružství začínají

TV seriály

2009 Private Practice (TV seriál)
Do the Right Thing (S02E20)
2008 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Smoke Signals (S05E01)
2006 Posel ztracených duší (TV seriál)
A Grave Matter (S02E05)
Vražedná čísla (TV seriál)
Vražedný chat (S03E11)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Syndrom vykrvácení srdce (S02E01)
2004 Dr. House (TV seriál)
Otázka rodičovství (S01E02)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Falešní hráči (S04E13)
2002 For the People (TV seriál)
2001 Pohotovost (TV seriál)
Kámen, nůžky, papír (S07E11)
Akta X (TV seriál)
Empedokles (S08E17)
2000 Uprchlík (TV seriál)
1999 Get Real (TV seriál)
Čmuchalové (TV seriál)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Nothing Sacred (TV seriál)
Návštěvník (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
Sloužit a chránit (S01E06)
1995 The Single Guy (TV seriál)
1991 Brooklyn Bridge (TV seriál)
1986 Kriminální příběhy (TV seriál)
1984 Cosby Show (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky