foto

Aaron Monaghan

  • nar. 1980
    Co. Cavan, Irsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Maze
2015 Inspektor Jury – Mord im Nebel (TV film)
Pan
2014 Patrikův den
2011 Odvrácená strana spánku
2009 Lištičky
2007 Rychlé rande
Zhluboka dýchat
2004 Zakletá Ella

TV seriály

2015 Vikingové (TV seriál)
Scarred (S03E04)
Warrior's Fate (S03E03)
The Wanderer (S03E02)
další epizody (4)
2008 Tudorovci (TV seriál)
Everything Is Beautiful (S02E01)
2005 Last Furlong, The (TV seriál)

Dokumentární

2007 Red Mist (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace