foto

Nicholas Pinnock

  • nar. 2.9.1973 (44 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Monsters - Temný kontinent
2009 Lištičky
2006 Dalziel a Pascoe: Anděl strážný (TV film)
2001 It's Not You, It's Me
2000 Vyšetřování naslepo II - Království slepých (TV film)
1999 Zločin v Silicon Valley

TV seriály

2017 Guerrilla (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2016 Marcella (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
Povstání barbarů (TV seriál)
2015 Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 11 (S01E11)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
další epizody (11)
Midwinter of the Spirit (TV seriál)
2011 Top Boy (TV seriál)
2010 The Deep (TV seriál)
2009 Diamanty (TV seriál)
2003 Spine Chillers (TV seriál)
2002 Footballers' Wives (TV seriál)
2001 In Deep (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1994 The Knock (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1989 Desmond's (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace