foto

Nicholas Pinnock

  • nar. 2.9.1973 (47 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Všechno nejlepší lásko
2019 Dark Encounter
Poslední strom
2018 VS.
2014 Monsters - Temný kontinent
2009 Diamanty (TV film)
Lištičky
2001 It's Not You, It's Me
2000 Vyšetřování naslepo II - Království slepých (TV film)
1999 Zločin v Silicon Valley

TV seriály

2021 For Life (TV seriál)
Andy Josiah (S02E10)
The Blue Wall (S02E09)
For the People (S02E08)
další epizody (5)
2020 For Life (TV seriál)
Collars for Dollars (S02E05)
Time to Move Forward (S02E04)
The Necessity Defense (S02E03)
další epizody (18)
Unsaid Stories (TV seriál)
2019 Criminal: Velká Británie (TV seriál)
Jay (S01E03)
Stacey (S01E02)
Edgar (S01E01)
Dva světy (TV seriál)
Better Angels (S02E10)
You to You (S02E09)
No Strings Attached (S02E07)
další epizody (4)
2018 Dva světy (TV seriál)
Point of Departure (S02E04)
Something Borrowed (S02E03)
Outside In (S02E02)
další epizody (10)
Marcella (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
další epizody (4)
2017 Guerrilla (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2016 Marcella (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
Povstání barbarů (TV seriál)
2015 Midwinter of the Spirit (TV seriál)
Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 11 (S01E11)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
další epizody (11)
2011 Top Boy (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
další epizody (4)
2010 The Deep (TV seriál)
2006 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Anděl strážný (S10E04)
2003 Spine Chillers (TV seriál)
2002 Footballers' Wives (TV seriál)
2001 In Deep (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1994 The Knock (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1989 Desmond's (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2021 For Life (TV seriál)
Say His Name (S02E07)
354 (S02E06)
2020 For Life (TV seriál)
Collars for Dollars (S02E05)
Time to Move Forward (S02E04)
The Necessity Defense (S02E03)
další epizody (5)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky