foto

Natacha Itzel

  • nar. 2.12.1984 (34 let)
    Fayetteville, North Carolina, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 The Door
2012 Exit 727
2011 Nebezpečný žralok (TV film)
2010 Cesta do hlubin země Prométhea (TV film)
Pregnancy Pact (TV film)
2009 Nejtemnější zlo (TV film)
Preaching to the Pastor
2008 Remembrance
2007 100 Tears

TV seriály

2018 Myšlenky zločince (TV seriál)
Twenty Seven (S14E07)
2012 Procitnutí (TV seriál)
2011 Kriminálka Miami (TV seriál)
Miamský řezník (S10E08)

Dokumentární

2008 Saints & Angels

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky