foto

Isabel Kleefeld

  • nar. 1966
    Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Die Informantin - Der Fall Lissabon (TV film)
2018 Aufbruch in die Freiheit (TV film)
2017 Was ich von dir weiß (TV film)
Zweibettzimmer (TV film)
2015 Besser als Du (TV film)
Chuzpe - Klops braucht der Mensch! (TV film)
2014 Sein gutes Recht (TV film)
Weiter als der Ozean (TV film)
2013 Ukradená identita (TV film)
2012 Familie Windscheidt - Der ganz normale Wahnsinn (TV film)
Ruhm
2010 Blond bringt nix (TV film)
2009 Mama kommt! (TV film)
Schlaflos (TV film)
2008 Unter Verdacht - Die falsche Frau (TV film)
2006 Muž bez paměti (TV film)
Unter Verdacht: Ein neues Leben (TV film)
2005 Arnies Welt (TV film)
Strašidlo z Canterville (TV film)
2003 Königskinder (TV film)
2001 Schluss mit lustig! (TV film)

TV seriály

2007 Hilfe! Hochzeit! - Die schlimmste Woche meines Lebens (TV seriál)
2002 Unter Verdacht (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Die Informantin - Der Fall Lissabon (TV film)
2017 Was ich von dir weiß (TV film)
2015 Unter Verdacht - Grauzone (TV film)
2012 Ruhm
2008 Unter Verdacht - Die falsche Frau (TV film)
2006 Muž bez paměti (TV film)
2005 Arnies Welt (TV film)
Strašidlo z Canterville (TV film)
2004 Drechslers zweite Chance (TV film)

TV seriály

2002 Unter Verdacht (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky