foto

Lenka Rzepková

  • nar. 6.3.1995 (26 let)
    Olomouc, Olomoucký kraj, Česko

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hrdinka
2017 Všechno nebo nic
V utajení
2016 Pravý rytíř (TV film)
2014 10 pravidel jak sbalit holku

TV seriály

2021 Božena (TV seriál)
2017 Bohéma (TV seriál)
Specialisté (TV seriál)
2016 Pustina (TV seriál)

Dokumentární

2021 Angel of Dien Bien Phu (TV film)
2020 Když se řekne Jiří Černý (TV film)

Videa (1)

  • Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:CES T:ENG
    Showreel
    01:27
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód: