foto

Mona Achache

  • nar. 18.3.1981 (38 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Gazely
2013 Jako malí kluci

TV seriály

2016 Accusé (TV seriál)
L'histoire de Jean (S02E05)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Gazely
2012 Bankable (TV film)
2009 Ježek
2008 Wawa
2006 Suzanne

TV seriály

2019 Osmosis (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
2016 Accusé (TV seriál)
L'histoire de Chloé (S02E06)
L'histoire de Jean (S02E05)
L'histoire de Nathalie (S02E01)
2014 Marjorie (TV seriál)

Herecká filmografie

Host

TV pořady

2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace