foto

Nicolas Prier

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2016 Meurtres à La Ciotat (TV film)
2014 Couleur locale
Případ SK1
2012 Agentura: I možné je nemožné (TV film)
2011 Spravedlivý (TV film)
2009 Obsession(s) (TV film)
Pas de toit sans moi (TV film)
2005 1905 (TV film)
La bonne copine (TV film)
2004 Un petit garçon silencieux (TV film)
Vražedná noc (TV film)
1998 Ça reste entre nous
1997 L'Homme idéal
La cible

TV seriály

2013 Meurtres à... (TV seriál)
2010 Interpol (TV seriál)
2008 Totožnost neznámá (TV seriál)
2007 Un flic (TV seriál)
2000 Avocats & associés (TV seriál)
Tractations (S03E02)
1999 Avocats & associés (TV seriál)
L'Affaire Cindy (S02E06)
Parole d'honneur (S02E05)
Le Prix des sens (S02E04)
další epizody (6)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
Le Voisin du dessous (S01E06)
Radiée (S01E05)
Dette mortelle (S01E04)
další epizody (4)
Crimes en série (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky