foto

Michail Sidaš

  • nar. 20.8.1985 (34 let)
    Uvarovo, Tambovskaya oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Odin děň leta
2017 Cenzor
2016 Petrovič (TV film)
2014 Obnimi meňa (TV film)
2012 Džentlmeny, udači!
Služu Sovětskomu Sojuzu (TV film)
2009 Otstavnik (TV film)

TV seriály

2020 Sudi i suďby (TV seriál)
2019 Podkidyš (TV seriál)
Raja znajet vsjo! (TV seriál)
Těň za spinoj (TV seriál)
Uslovnyj ment (TV seriál)
2018 Kanceljarskaja krysa (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Rubeži rodiny (TV seriál)
Verbovščik (E19)
Odna žizň na dvoich (TV seriál)
Realizacija (TV seriál)
Mužskaja rabota (E05)
Svoi (TV seriál)
Obščenije s duchami opasno dlja zdorovja (S02E12)
Něvskij (TV seriál)
Nina (S03E04)
2017 Chožděnije po mukam (TV seriál)
Dvoje protiv smerti (TV seriál)
Front (TV seriál)
Krylja Imperii (TV seriál)
Slepyje (E06)
Posledňaja staťja žurnalista (TV seriál)
Prospekt oborony (TV seriál)
Trockij (TV seriál)
2016 Konsultant (TV seriál)
Pjať minut tišiny (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Něpridumannoje ubijstvo (S02E64)
Echo prošlogo (S02E63)
Smerť v čužoj kvartire (S02E60)
další epizody (47)
2015 Ispaněc (TV seriál)
Kateřina Veliká (TV seriál)
Něslučajnaja vstreča (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Smertnik (S01E05)
Policejskij učastok (TV seriál)
Voschožděnije na Olimp (TV seriál)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Šalnaja pulja (S01E77)
Mjortvyj gruz (S01E73)
Skelet v škafu (S01E72)
další epizody (7)
2014 Lučšije vragi (TV seriál)
Mama Ljuba (TV seriál)
Ochotniki za golovami (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Voprosy i otvety (S01E22)
V chokkej igrajut nastojaščije mužčiny (S01E21)
Igry razuma (S01E18)
další epizody (7)
Test na beremennosť (TV seriál)
Komanda (TV seriál)
24 časa (E06)
2013 Byvšaja žena (TV seriál)
Chutorjanin (TV seriál)
Koma (TV seriál)
Kulinar 2 (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Sekretnyj zavod (S01E22)
Gnězdo aista (S01E21)
Rozygryš (S01E20)
další epizody (4)
Trassa (TV seriál)
Umnik (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Šanson (S02E09)
2012 Karpov (TV seriál)
Perevorot (S01E14)
Kremeň (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Final (S01E23)
Litějnyj (TV seriál)
Napravlennyj vzryv (S07E31)
2011 Narkotrafik (TV seriál)
Čužoj rajon (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Krovavyj maršrut (S01E01)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Ubit' Monťora (S02E01)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Obmen opytom (S05E08)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Golova Meduzy (S05E04)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Tovar - děňgi - tovar (S09E05)
2010 Doznavatěl (TV seriál)
Ogoň (S01E08)
Slovo ženščině (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Česť stukača. Časť 2 (S10E30)
Česť stukača (S10E29)
2009 Russkij dubl (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Oborotěň (S03E15)
2008 Gaišniki (TV seriál)
2007 Gončije (TV seriál)
Jantarnyj baron (TV seriál)
2006 Zaščita Krasina (TV seriál)

Dokumentární

2015 Kronštadt 1921 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky