foto

Oleksij Kolesnik

  • nar. 28.3.1950 (70 let)
    Karlovka, Poltavskaya oblast, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Gotel Edelvejs
2015 Heťman
Zahublene misto
2011 Ten, který prošel ohněm
2005 Bratstvo (TV film)
1992 Věrnyj Ruslan (TV film)
1990 Raspad
Rycarskij zamok
1988 Chladné léto roku 1953
1985 Iskušenije Don Žuana
Jak mladí jsme byli
Protiúder
1983 Ivanhoe: Balada o statečném rytíři
Legenda o kněžně Olze
1981 Jaroslav Moudrý
Rodnik
1980 Střeček (TV film)
1973 Kak zakaljalas stal (TV film)

TV seriály

2019 Drugaja (TV seriál)
2016 Selo na miljon (TV seriál)
2014 Dom s lilijami (TV seriál)
2013 Lovuška (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
Zapadňa (S02E27)
2012 Brat za brata 2 (TV seriál)
2008 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Kazus Sadovskogo (S04E70)
1996 Jermak (TV seriál)
1990 Nikolaj Vavilov (TV seriál)
1985 Prapory žádají palbu (TV seriál)
1984 V Kovelských lesích (TV seriál)
1983 Podrostok (TV seriál)
Semejstvo Karastojanovy (TV seriál)

Dokumentární

2014 1812-1815: Zahraniční tažení (TV seriál)
2012 1812 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky