foto

Lucas Adams

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 American Pie Presents: Girls' Rules
Killer Ransom (TV film)
2019 Confessional
Urban Myths
2016 Vlci za dveřmi
2013 Red Wing
2012 A Halloween Puppy (TV film)
Closer to God: Jessica's Journey

TV seriály

2016 Recovery Road (TV seriál)
The Art of the Deal (E02)
Those Who Can't (TV seriál)
Škola ro(c)ku (TV seriál)
2015 Grimm (TV seriál)
Pacička pro štěstí (S04E14)
2014 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Roznětka (S07E03)
Našla jsem tě (S07E02)
Ježíš nás spasí (S07E01)
2013 Liv a Maddie (TV seriál)
Super Thundermanovi (TV seriál)
Zajatci předměstí (TV seriál)
Blowtox and Burlap (S02E13)
2012 Dexter (TV seriál)
Vidíš to, co já? (S07E11)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky