foto

Ty Olsson

  • nar. 28.1.1974 (43 let)
    Halifax, Nova Scotia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 A Surrogate's Nightmare (TV film)
S.W.A.T.: Under Siege
Válka o planetu opic
2015 Just the Way You Are (TV film)
Life on the Line
12 Rounds 3: Lockdown
2014 Deeper
Godzilla
Nepohodlný svědek
Til Death Do Us Part (TV film)
2013 Borealis (TV film)
2012 Světluškou na 90 dní (TV film)
True Justice: Blood Alley (TV film)
2011 Behemot (TV film)
Ledový teror (TV film)
Šílená hra (TV film)
2010 Sedm smrtelných hříchů (TV film)
2009 Mistresses (TV film)
Nora Roberts: V pravé poledne (TV film)
2012
2008 Being Ian: An Ian-convenient Truth (TV film)
Den, kdy se zastavila Země
Mayerthorpe (TV film)
Návrat minulosti (TV film)
Teorie chaosu
Vesmírná exploze (TV film)
2007 Manželská klec
Vánoční loupež (TV film)
Vetřelci vs. Predátor 2
Vražedné vize (TV film)
2006 Behind the Camera: The Unauthorized Story of 'Diff'rent Strokes' (TV film)
Budiž světlo
Eight Days to Live (TV film)
Firewall
Let 93 (TV film)
Náhodný svědek (TV film)
Perfect Suspect, The (TV film)
Rodinná dovolená a jiná neštěstí
Rodinná záležitost (TV film)
Slepá důvěra (TV film)
Yellowstone v plamenech (TV film)
2005 Ark
Elektra
Chaos
Miluji tě k sežrání
Score, The
Večer pro dámy (TV film)
Vzpomínky nezaženeš
2004 G.I. Joe: Valor Vs. Venom
Havárie letu 323 (TV film)
Hokejový zázrak
Kráčející skála
Ranč (TV film)
Riddick: Kronika temna
2003 Agent Cody Banks
Battlestar Galactica (TV film)
Critical Assembly (TV film)
Fenomén 2 (TV film)
G.I.Joe: Spy Troops the Movie (TV film)
Krysař Willard
Pavučina snů
X-Men 2
2002 Bomba v srdci (TV film)
Hranice odvahy
Noční loupež
Sjetý (TV film)
Start v ohrožení
2001 Městečko Black River (TV film)
Valentine
2000 Letní bouře (TV film)
Poslední sestup (TV film)
Up, Up, and Away! (TV film)
Veď mě dále cesto má (TV film)
Zab tu mrchu!
1999 Atomový vlak (TV film)
H-E Double Hockey Sticks (TV film)
Jezero
Než se čas naplní (TV film)
Příběh Sheldona Kennedyho (TV film)
Za maskou (TV film)
1998 Vrazi v domě (TV film)
Vyšetřovatelé (TV film)

TV seriály

2017 The 100 (TV seriál)
A Lie Guarded (S04E04)
The Four Horsemen (S04E03)
2016 The 100 (TV seriál)
Watch the Thrones (S03E04)
Wanheda: Part 2 (S03E02)
Motiv (TV seriál)
Co nám tají minulost (S04E09)
2015 iZombie (TV seriál)
Pilot (S01E01)
UnREAL (TV seriál)
Motiv (TV seriál)
Strom sebevrahů (S03E05)
Continuum (TV seriál)
Power Hour (S04E03)
Rush Hour (S04E02)
Lost Hours (S04E01)
Lovci duchů (TV seriál)
The Werther Project (S10E19)
2014 The 100 (TV seriál)
Bodyguard of Lies (S02E14)
Resurrection (S02E13)
Remember Me (S02E09)
další epizody (7)
Continuum (TV seriál)
Last Minute (S03E13)
2013 Šprti a příšery (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Taxi Driver (S08E19)
Torn and Frayed (S08E10)
2012 Arrow (TV seriál)
Cti otce svého (S01E02)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Zoufalé duše (S01E08)
Falling Skies (TV seriál)
A More Perfect Union (S02E10)
The Price of Greatness (S02E09)
Hell on Wheels (TV seriál)
Timshel (S01E09)
Derailed (S01E08)
Lovci duchů (TV seriál)
Citizen Fang (S08E09)
A Little Slice of Kevin (S08E07)
Blood Brother (S08E05)
další epizody (5)
2011 Voltron Force (TV seriál)
2010 Dvojí identita (TV seriál)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Nový svět (S04E02)
2009 Stav beztíže (TV seriál)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Vítej zpátky, Cartere (S03E09)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Blood on the Scales (S04E14)
The Oath (S04E13)
2008 Iron Man: Obrněná dobrodružství (TV seriál)
2007 Fallen (TV seriál)
Flash Gordon (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
The Son Also Rises (S03E18)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Class of the Titans (TV seriál)
Krvavé svědectví (TV seriál)
Muži na stromech (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Bloodlust (S02E03)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Exodus: Part 2 (S03E04)
Exodus: Part 1 (S03E03)
2005 Being Ian (TV seriál)
Superpes Krypto (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Final Cut (S02E08)
Údolí temnoty (S02E02)
Ztraceni (S02E01)
Hvězdná brána (TV seriál)
Čtvrtý jezdec apokalypsy, část první (S09E10)
2004 Královská nemocnice (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
Traffic (TV seriál)
Transformers: Energon (TV seriál)
Mrtví jako já (TV seriál)
Smrti navzdory (S02E10)
2003 Tarzan (TV seriál)
Volání mrtvých (TV seriál)
2002 Jeremiah (TV seriál)
Tom Stone (TV seriál)
Uneseni (TV seriál)
2001 Noční přízraky (TV seriál)
Pro dobrou věc (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
The Chris Isaak Show (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
1999 Dragon Tales (TV seriál)
Krutá říše (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Jiný náhled (S03E06)
1998 Bůžek lásky (TV seriál)
First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Síť (TV seriál)
Vrána (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Kitsunegari (S05E08)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
1996 Ochránce (TV seriál)
Viper (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace