foto

Ty Olsson

  • nar. 1974
    Halifax, Nova Scotia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 S.W.A.T.: Under Siege
2015 Just the Way You Are (TV film)
Life on the Line
12 Rounds 3: Lockdown
2014 Deeper
Godzilla
Nepohodlný svědek
Til Death Do Us Part (TV film)
2013 Borealis (TV film)
2012 Světluškou na 90 dní (TV film)
True Justice: Blood Alley (TV film)
2011 Behemot (TV film)
Ledový teror (TV film)
Šílená hra (TV film)
2010 Sedm smrtelných hříchů (TV film)
2009 Mistresses (TV film)
Nora Roberts: V pravé poledne (TV film)
2012
2008 Being Ian: An Ian-convenient Truth (TV film)
Den, kdy se zastavila Země
Mayerthorpe (TV film)
Návrat minulosti (TV film)
Teorie chaosu
Vesmírná exploze (TV film)
2007 Manželská klec
Vánoční loupež (TV film)
Vetřelci vs. Predátor 2
Vražedné vize (TV film)
2006 Behind the Camera: The Unauthorized Story of 'Diff'rent Strokes' (TV film)
Budiž světlo
Eight Days to Live (TV film)
Firewall
Let 93 (TV film)
Náhodný svědek (TV film)
Perfect Suspect, The (TV film)
Rodinná dovolená a jiná neštěstí
Rodinná záležitost (TV film)
Slepá důvěra (TV film)
Yellowstone v plamenech (TV film)
2005 Ark
Elektra
Chaos
Miluji tě k sežrání
Score, The
Večer pro dámy (TV film)
Vzpomínky nezaženeš
2004 G.I. Joe: Valor Vs. Venom
Havárie letu 323 (TV film)
Hokejový zázrak
Kráčející skála
Ranč (TV film)
Riddick: Kronika temna
2003 Agent Cody Banks
Battlestar Galactica (TV film)
Critical Assembly (TV film)
Fenomén 2 (TV film)
G.I.Joe: Spy Troops the Movie (TV film)
Krysař Willard
Pavučina snů
X-Men 2
2002 Bomba v srdci (TV film)
Hranice odvahy
Noční loupež
Sjetý (TV film)
Start v ohrožení
2001 Městečko Black River (TV film)
Valentine
2000 Letní bouře (TV film)
Poslední sestup (TV film)
Up, Up, and Away! (TV film)
Veď mě dále cesto má (TV film)
Zab tu mrchu!
1999 Atomový vlak (TV film)
H-E Double Hockey Sticks (TV film)
Jezero
Než se čas naplní (TV film)
Příběh Sheldona Kennedyho (TV film)
Za maskou (TV film)
1998 Vrazi v domě (TV film)
Vyšetřovatelé (TV film)

TV seriály

2017 The 100 (TV seriál)
A Lie Guarded (S04E04)
The Four Horsemen (S04E03)
2016 The 100 (TV seriál)
Watch the Thrones (S03E04)
Wanheda: Part 2 (S03E02)
2015 iZombie (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Lovci duchů (TV seriál)
The Werther Project (S10E19)
UnREAL (TV seriál)
2014 The 100 (TV seriál)
Bodyguard of Lies (S02E14)
Resurrection (S02E13)
Remember Me (S02E09)
další epizody (7)
2013 Lovci duchů (TV seriál)
Taxi Driver (S08E19)
Torn and Frayed (S08E10)
Šprti a příšery (TV seriál)
2012 Arrow (TV seriál)
Cti otce svého (S01E02)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Zoufalé duše (S01E08)
Hell on Wheels (TV seriál)
Timshel (S01E09)
Derailed (S01E08)
Lovci duchů (TV seriál)
Citizen Fang (S08E09)
A Little Slice of Kevin (S08E07)
Blood Brother (S08E05)
další epizody (5)
2011 Voltron Force (TV seriál)
2010 Dvojí identita (TV seriál)
2009 Battlestar Galactica (TV seriál)
Blood on the Scales (S04E14)
The Oath (S04E13)
Stav beztíže (TV seriál)
2008 Iron Man: Obrněná dobrodružství (TV seriál)
2007 Battlestar Galactica (TV seriál)
The Son Also Rises (S03E18)
Fallen (TV seriál)
Flash Gordon (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Exodus: Part 2 (S03E04)
Exodus: Part 1 (S03E03)
Class of the Titans (TV seriál)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Krvavé svědectví (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Bloodlust (S02E03)
Muži na stromech (TV seriál)
2005 Battlestar Galactica (TV seriál)
Final Cut (S02E08)
Údolí temnoty (S02E02)
Ztraceni (S02E01)
Being Ian (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Čtvrtý jezdec apokalypsy, část první (S09E10)
Superpes Krypto (TV seriál)
2004 Královská nemocnice (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
Mrtví jako já (TV seriál)
Smrti navzdory (S02E10)
Traffic (TV seriál)
Transformers: Energon (TV seriál)
2003 Tarzan (TV seriál)
Volání mrtvých (TV seriál)
2002 Jeremiah (TV seriál)
Tom Stone (TV seriál)
Uneseni (TV seriál)
2001 Noční přízraky (TV seriál)
Pro dobrou věc (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
The Chris Isaak Show (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
1999 Dragon Tales (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Jiný náhled (S03E06)
Krutá říše (TV seriál)
1998 Akta X (TV seriál)
Kitsunegari (S05E08)
Bůžek lásky (TV seriál)
First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Síť (TV seriál)
Vrána (TV seriál)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
1996 Ochránce (TV seriál)
Viper (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace