foto

Lucie Březovská

  • nar. 24.6.1967 (50 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Hany
Krásno
2011 Vůně kávy (TV film)
2010 Nodame Cantabile: saišú gakušó zenpen
2007 Edith Piaf
2006 Poslední prázdniny
Slečna Guru (TV film)
Šťastní sebevrazi (TV film)
2005 Restart
Útěk z Colditzu (TV film)
Žil jsem s cizinkou (TV film)
2004 Horem pádem
2002 Černá slečna, slečna Černá (TV film)
2001 Takový slušný člověk (TV film)
2000 Gambit (TV film)
1999 Kanárek

TV seriály

2016 Pět mrtvých psů (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2014 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Alternativní terapie (S03E19)
2013 PanMáma (TV seriál)
Vetřelec (E15)
Hypnomáma (E13)
Večer divů (E12)
další epizody (5)
Škoda lásky (TV seriál)
Hrdina (S01E13)
2010 Ach, ty vraždy! (TV seriál)
2009 Poste restante (TV seriál)
2006 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Krotitelka hadů (S02E08)
2004 Místo nahoře (TV seriál)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
2000 Pra pra pra (TV seriál)
To jsem z toho jelen (TV seriál)
1998 Ranč U zelené sedmy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace