foto

Elaine May

  • nar. 21.4.1932 (87 let)
    Filadelfie, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2001 Zpátky na zem - původní scénář
1998 Barvy moci
1996 Ptačí klec
1987 Ishtar
1982 Tootsie
1978 Nebe může počkat
1976 Mikey a Nicky
1971 Nový list
Such Good Friends
1967 Bach to Bach

Herecká filmografie

Filmy

2000 Darebáčci
1990 S duchy na útěku
1978 Apartmá v Kalifornii
1971 Nový list
1967 A co láska?
Absolvent
Bach to Bach
Enter Laughing

TV seriály

2016 Crisis in Six Scenes (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
1957 The DuPont Show of the Month (TV seriál)

Dokumentární

1996 Nichols and May: Take Two (TV film)
1984 The Great Standups (TV film) - a.z.

TV pořady

2010 AFI Life Achievement Award: A Tribute to Mike Nichols (TV pořad)
2008 Warren Beatty - pocta za celoživotní dílo (TV pořad)
1995 What Makes You Laugh? (TV pořad)
1964 That Was the Week That Was (TV pořad)
1960 Jack Paar Presents (TV pořad)
1959 Laugh Line (TV pořad)
The 11th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1958 Keep Talking (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1987 Ishtar
1976 Mikey a Nicky
1972 Dobyvatel srdcí
1971 Nový list

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace