foto

Fabio Galli

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 I nostri figli (TV film)
2013 Volare - La grande storia di Domenico Modugno (TV film)
2012 Anita Garibaldi (TV film)
2009 Mal'aria (TV film)
2007 Il pirata: Marco Pantani (TV film)
L'uomo della carità (TV film)
2003 Una famiglia per caso (TV film)
1998 La rumbera
1994 Nestore l'ultima corsa
1993 L'angelo con la pistola
1990 In nome del popolo sovrano

TV seriály

2011 Come un delfino (TV seriál)
2008 Návrat komisaře Rexe (TV seriál)
2006 Crimini (TV seriál)
L'ispettore Coliandro (TV seriál)
In trappola (S01E03)
2004 Diritto di difesa (TV seriál)
2000 La squadra (TV seriál)
1998 Incantesimo (TV seriál)
1991 I ragazzi del muretto (TV seriál)
1989 Classe di ferro (TV seriál)
1984 Chobotnice (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky