foto

Audrey Landers

  • nar. 18.7.1956 (64 let)
    Filadelfie, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 5th Borough
2018 Love at Sea (TV film)
Murder at the Mansion (TV film)
2016 Yi ke xin zhong de xu yuan shu
2011 Armed and Deadly
Jackie Goldberg Private Dick
2008 Pánská jízda 2: Poslední pokušení
2006 Circus Camp
1997 Last Chance Love
1996 Dallas: J. R. se vrací (TV film)
1991 California Casanova
1989 Galerie zrůd
Ghost Writer
1987 Král valčíků
1986 Detektiv Doyle (TV film)
Zajatci Dallasu
1985 Chorus Line
Deadly Twins
1983 Imps*
1982 Our Voices Ourselves (TV film)
Tennessee Stallion
1981 Underground Aces
1979 1941
1975 First Ladies Diaries: Martha Washington (TV film)
1971 Going Home

TV seriály

2014 Dallas (TV seriál)
Lifting the Veil (S03E04)
2013 Dallas (TV seriál)
Guilt & Innocence (S02E10)
2008 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Výchozí bod (S02E05)
2007 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Porušená pravidla (S01E07)
Nesplacené dluhy (S01E06)
Rodinná záležitost (S01E05)
1996 To je vražda, napsala (TV seriál)
Vojákova stopa (S12E18)
1995 Huggabug Club, The (TV seriál)
1994 Burkeho zákon (TV seriál)
1993 Superman (TV seriál)
Hořící město (S01E06)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
Cosby Show (TV seriál)
Cliff and Jake (S07E23)
1990 Lucky: Příběh jednoho života (TV seriál)
1989 Správná modrá (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Carla a Roxy je jedna žena (S05E10)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)
1986 To je vražda, napsala (TV seriál)
Jedno tělo navíc (S02E18)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
Stopař (TV seriál)
1981 Aloha Paradise (TV seriál)
1980 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
R.I.P. Henry Flatt (S02E22)
1979 Highcliffe Manor (TV seriál)
Young Maverick (TV seriál)
1978 ABC Saturday Comedy Special (TV seriál)
B.J. and the Bear (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Dallas (TV seriál)
The Runaways (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
1970 Somerset (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1954 The Secret Storm (TV seriál)
1951 Search for Tomorrow (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2006 Circus Camp

Host

TV pořady

1990 Match Game, The (TV pořad)
1984 Super Password (TV pořad)
1981 The 32nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)
1972 Ein Kessel Buntes (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky