foto

Ludovica Ferrario

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2020 Chtěl jsem se ukrýt
2015 Mládí
2012 La città ideale
2011 Isole
2010 Věrná kopie

TV seriály

2020 Nový papež (TV seriál)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
další epizody (9)
2018 Trust (TV seriál)
Consequences (E10)
White Car in a Snowstorm (E09)
In the Name of the Father (E08)
další epizody (5)
2016 Mladý papež (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
další epizody (10)
2011 Il segreto dell'acqua (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky