foto

Libuše Kafková

  • nar. 21.6.1955 (65 let)
    Český Těšín, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Bydlela v hotelu U Andělů (TV film)
1991 Honzík (TV film)
Někdo zvoní (TV film)
1989 Papírový most (TV film)
1986 Nejlepší lékař mého života (TV film)
1985 Trampoty (TV film)
Trpká chuť slávy (TV film)
1983 Restaurace (TV film)
1982 Motiv (TV film)
1981 Zelené červené jablko (TV film)
1980 Lázně (TV film)
1979 Karolina aneb Příběh ze starých časů (TV film)
1978 Domácí strava je domácí strava (TV film)
Exponát smrti (TV film)
Tonička z královské chalupy (TV film)
1977 Nerovná láska (TV film)

TV seriály

1980 Konec dětských lásek (TV seriál)
Abiturienti (E06)
Návrat (E03)
Maturanti (E02)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky