foto

Ivo Kučera

  • nar. 28.12.1947 (69 let)
    Brno, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Gangster Ka: Afričan
2006 Poslední vlak
1979 Karolina aneb Příběh ze starých časů (TV film)
Opustíš-li mne... (TV film)
1978 Exponát smrti (TV film)

TV seriály

2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Poklad (S03E04)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Volavka (S01E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace