foto

Soo-ji Lee

  • nar. 2.4.1985 (35 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Goonghab

TV seriály

2020 Teochi (TV seriál)
2019 Jinsimi dadda (TV seriál)
Kkotpadang : joseonhondamgongjakso (TV seriál)
2018 Maseongeui kibbeum (TV seriál)
2017 Choigoeui hanbang (TV seriál)
Himssen yeoja dobongsoon (TV seriál)
2016 Doogeundoogeun seupaikeu 2 (TV seriál)
Hanbun deo happyending (TV seriál)
Yeokdo yojeong kimbokjoo (TV seriál)
2015 Soonjunge banhada (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2014 Naegen neomoo sarangseureowoon geunyeo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky