foto

Stanislav Koncevič

  • nar. 24.6.1964 (56 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Špion №1
2019 Lev Jašin. Vratar mojej mečty
2013 Tři mušketýři
2000 Staryje pěsni o glavnom. Postskriptum (TV film)
1996 Dvadcať minut s angelom (TV film)
1993 Komedie ve třetí nápravní

TV seriály

2017 Krylja Imperii (TV seriál)
Plameň (E09)
Zveriněc (E08)
Melnik (TV seriál)
2016 Takaja rabota (TV seriál)
Sunduk mertveca (S02E34)
Šaman (TV seriál)
Volk iz odinočki (S03E02)
2015 Belaja strela. Vozmezdije (TV seriál)
Kateřina Veliká (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Čuma (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Avtobojňa (S01E39)
Něvidimka (S01E38)
Šef (TV seriál)
Děvjať dněj (S03E27)
2014 Grigorij R. (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Bez sroka davnosti (S01E16)
Pismo (S01E04)
2013 Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Minnoje pole (S01E28)
Pervaja krov (S01E25)
Razvědčicy (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Durnyje děňgi (S13E04)
2012 Gruz (TV seriál)
2011 PPS (TV seriál)
Dačniki (S01E06)
Litějnyj (TV seriál)
Podozrevajemyj (S06E11)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Epiděmija (S05E31)
2010 Vozmezdije (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Na živca (S04E29)
2009 Dorožnyj patrul (TV seriál)
Avtostop (S03E07)
Litějnyj (TV seriál)
Ljubov strašněje smerti (S02E13)
2008 Mentovskije vojny (TV seriál)
Provokator (S04E02)
2007 Muškeťory Jekatěriny (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Domoj (S07E05)
2005 Labirinty razuma (TV seriál)
Ispolnitěl (E08)
Abadonna (E01)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 12 (S07E12)
Episode 6 (S07E06)
Episode 4 (S07E04)
další epizody (4)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Istočnik informacii (S07E23)
2003 Čisto po žizni (TV seriál)
2001 Niro Vulf i Arči Gudvin (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Koroleva benzokolonok (S04E08)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Čarujuščije sny (S01E24)

Host

TV pořady

2007 Gončije (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky