foto

Ivan Kuprejenko

  • nar. 30.1.1984 (37 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Děň goroda
2018 Noční směna
2012 Ljubov v SSSR
2008 Isčeznuvšaja imperija

TV seriály

2020 Chuma! (TV seriál)
Okajannyje dni (TV seriál)
2019 BiCheppi (TV seriál)
2018 Bar "Na Grud" (TV seriál)
Kupčino (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Morskije ďjavoly. Rubeži rodiny (TV seriál)
Bunt na korable (E03)
Něvskij (TV seriál)
Osnovnaja zadača (S03E09)
2017 Akvatorija (TV seriál)
Morjak sošjol na bereg (E37)
Almaznyj endšpil (TV seriál)
2016 Takaja rabota (TV seriál)
Něpridumannoje ubijstvo (S02E64)
Echo prošlogo (S02E63)
Smerť v čužoj kvartire (S02E60)
další epizody (15)
2014 Mažor (TV seriál)
V Moskve vsegda solnečno (TV seriál)
2012 Sklifosovskij (TV seriál)
Sklifosovskij 1 (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Lišnij (S01E13)
2010 Doznavatěl (TV seriál)
Ogoň (S01E08)
Interny (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Dvojnoj udar (S04E18)
2009 Ivan Groznyj (TV seriál)
2008 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Něskolko zeljonych kamnej (S09E22)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky