foto

Jane Mallett

  • nar. 17.4.1899
    London, Ontario, Kanada
  • zem. 14.4.1984 (84 let)
    Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Nevhodné informace
Utilities
1980 Nic osobního
1977 Cosmic Christmas, A (TV film)
Love at First Sight
1975 Canary, The (TV film)
1974 Sladký film
1971 All the Way Home (TV film)
1967 Sweet and the Bitter, The

TV seriály

1979 The Littlest Hobo (TV seriál)
1977 The Great Detective (TV seriál)
The New Avengers (TV seriál)
Emily (S02E12)
1975 King of Kensington (TV seriál)
1972 Cool Million (TV seriál)
1965 Seaway (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Time of Your Life (TV seriál)
1962 Scarlett Hill (TV seriál)
1961 Playdate (TV seriál)
1960 Festival (TV seriál)
1959 R.C.M.P. (TV seriál)
Shoestring Theatre (TV seriál)
Startime (TV seriál)
1958 The Unforeseen (TV seriál)
1955 First Performance (TV seriál)
1954 Folio (TV seriál)
On Camera (TV seriál)
1953 Playbill (TV seriál)
1952 General Motors Presents (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky