foto

William Ragsdale

  • nar. 19.1.1961 (59 let)
    El Dorado, Arkansas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 When We Dance the Music Dies
2018 Alex Strangelove
2017 A Very Merry Toy Store (TV film)
2014 Napospas osudu
2013 Zlomené město
2012 Blesk z čistého nebe
2009 Nádherný svět
2008 Co se vlastně stalo
Živoucí důkaz (TV film)
2007 Krvavá sklizeň
LA blues
2006 Agent v sukni 2
Na jeden večer (TV film)
Na poslední chvíli
Road House 2
2005 Milenci z pizzerie (TV film)
Romy and Michele: In the Beginning (TV film)
Všechna naše tajemství (TV film)
2004 Madam's Family: The Truth About the Canal Street Brothel, The (TV film)
1998 Nevinný flirt
1995 Favorite Deadly Sins (TV film)
1991 Frankensteinova školní léta (TV film)
Oživlá panenka
1988 Hrůzná noc 2
1985 Lichotky
Noc hrůzy
1979 Screams of a Winter Night

TV seriály

2020 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Vested Interests (S10E15)
2019 Nosferatu (TV seriál)
Gunbarrel (S01E10)
Instinct (TV seriál)
Finders Keepers (S02E03)
The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
This Trust Thing (S03E06)
Znovu 20 (TV seriál)
It's All About the Money, Honey (S06E10)
2018 Dobrý boj (TV seriál)
Day 464 (S02E09)
2016 BrainDead (TV seriál)
Playing Politics: Living Life in the Shadow of the Budget Showdown – A Critique (E02)
Search Party (TV seriál)
Password to the Shadows (S01E09)
The Mystery of the Golden Charm (S01E05)
The Night of One Hundred Candles (S01E03)
Mrtvý bod (TV seriál)
Němý svědek (S01E20)
Jak prosté (TV seriál)
Vyber si svůj jed (S05E10)
2015 Red Band Society (TV seriál)
The Guilted Age (E11)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Lockdown (S10E16)
2014 Mistresses (TV seriál)
An Affair to Surrender (S02E08)
Boundaries (S02E02)
Rebuild (S02E01)
Ve službách FBI (TV seriál)
Vše je fér (S06E04)
2013 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Vždy připraven (S11E06)
2012 Prozíravost (TV seriál)
Roztoužený (S01E06)
Strážce pořádku (TV seriál)
Watching the Detectives (S03E08)
The Man Behind the Curtain (S03E07)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Měla vlasy samou loknu (S12E13)
2011 Strážce pořádku (TV seriál)
Full Commitment (S02E11)
Debts and Accounts (S02E10)
Save My Love (S02E07)
další epizody (6)
Kriminálka Miami (TV seriál) - a.z.
Smrtící výčitky (S10E05) - a.z.
2010 Na parket! (TV seriál)
Strážce pořádku (TV seriál)
Fathers and Sons (S01E12)
Hatless (S01E09)
Blowback (S01E08)
další epizody (5)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Honička (S09E04)
2009 Odložené případy (TV seriál)
Kartáčník (S06E14)
2008 Médium (TV seriál)
A Cure for What Ails You (S04E13)
2007 Vincentův svět (TV seriál)
Nezávazný sex (S04E07)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Co bychom si bez tebe počali? (S03E22)
2006 The Game (TV seriál)
2005 Bad Girl's Guide, The (TV seriál)
Rodinná válka (TV seriál)
2004 Larry, kroť se (TV seriál)
The 5 Wood (S04E05)
2003 Miss Match (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Less Than Perfect (TV seriál)
Still Standing (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
2000 Grosse Pointe (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Úder z minulosti (S01E23)
1998 Brother's Keeper (TV seriál)
1996 American Pie (TV seriál)
1995 Hope & Gloria (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)
1991 Herman's Head (TV seriál)

Dokumentární

2016 You're So Cool, Brewster! The Story of Fright Night

Host

TV pořady

1992 The 44th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky