foto

Jamie McCoan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2006 Po Tomášovi (TV film)
2004 Lawless (TV film)
2002 Sbohem, pane profesore (TV film)
2001 Anybody's Nightmare (TV film)
1999 The Waiting Time (TV film)
1998 Dobrou noc, pane Tom (TV film)
1993 Opéra imaginaire (TV film)
1991 Balloon
The King of Jazz (TV film)

TV seriály

2016 Paranoid (TV seriál)
Episode 6 (E06)
2015 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Zamotaný případ 2 (S09E06)
Zamotaný případ 1 (S09E05)
2014 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 1 (S03E01)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Mimo dobro a zlo 2 (S08E06)
Mimo dobro a zlo 1 (S08E05)
2013 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Zaměněná těla 2 (S07E04)
Zaměněná těla 1 (S07E03)
2012 Inspektor George Gently (TV seriál)
The Lost Child (S05E03)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Plemeno zmijí (S06E02)
2011 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Divoká spravedlnost (S05E02)
2010 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Přichází náhlá smrt (S04E03)
2009 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Tajemství lásky (S03E01)
2008 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Nepřestávej se dívat (S02E04)
Život zrozený z ohně (S02E03)
2007 True Dare Kiss (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Ani mrk (S03E10)
2006 Život v buši (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Čas přílivu (S10E04)
2005 Hercule Poirot (TV seriál)
Záhada modrého expresu (S10E01)
2004 The Brief (TV seriál)
2003 P.O.W. (TV seriál)
William and Mary (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
Breaking Glass: Part 2 (S03E06)
Breaking Glass: Part 1 (S03E05)
1999 Holby City (TV seriál)
Zvláštní oddělení (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
1994 Případy bratra Cadfaela (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)

Dokumentární

2010 Bible: Historie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky