foto

Michal Gučík

  • nar. 28.8.1962 (56 let)
    Nitra, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Zůstane to mezi námi
2002 Dážď padá na naše duše
1998 Opojenie z premeny (TV film)
1996 Nemesis 4: Zjevení
1995 Chichôtka (TV film)
Pod agátmi (TV film)
Tajomstvo šťastia (TV film)
1994 Národný hriešnik (TV film)
Otec (TV film)
Vášnivé známosti
1993 Jakubov rebrík (TV film)
Pozemský nepokoj
Tri stromy (TV film)
Vodníkova svadba (TV film)
1992 Lepší je být bohatý a zdravý než chudý a nemocný
Najdúch (TV film)
1991 Tajomstvo alchymistu Storitza (TV film)
1990 Faidra (TV film)
Júlia (TV film)
Nežiadúci účinok (TV film)
1989 Pohotovosť (TV film)
Profesor Raat (TV film)
Reverend (TV film)
Semaforová rozprávka (TV film)
Staroružová dráma (TV film)
1988 Exemplárny prípad (TV film)
Piloti
1987 Na vlne (TV film)
Smrť s fotografiou (TV film)
Čakanie na všedné dni (TV film)
1986 Akcia Edelstein
Do-re-mi
Don Carlos (TV film)
Eygletiérovci (TV film)
Keby to naši vedeli (TV film)
Pohyb (TV film)
Posledná zastávka (TV film)
1985 Borgis (TV film)
Kto odhodil? (TV film)
Snopy z piesku (TV film)
1984 A keď som stretol lásku (TV film)
Dedova truhlica (TV film)
Král Drozdí brada
Na druhom brehu sloboda
Seminárna práca (TV film)
1983 Hořký podzim s vůní manga
Magma (TV film)
Neúspešný (TV film)
Tomáš a Zuzana (TV film)
Výlet do mladosti (TV film)
1982 Clavijo (TV film)
Nech sa niekto opováži alebo ako Ďuro Konôpka o fujaru prišiel (TV film)
Obyčajný príbeh (TV film)
Živý sen (TV film)
1981 Vták nociar
1980 Karate-gi (TV film)
Toto leto doma
1975 Keď fašiangy, tak fašiangy (TV film)

TV seriály

2012 Mesto tieňov (TV seriál)
Dotyk spravodlivosti (S02E04)
2009 Rádio (TV seriál)
1991 Štúrovci (TV seriál)
1990 Ujo maliar pozýva (TV seriál)
1989 Škola detektívky (TV seriál)
1986 Alžbetin dvor (TV seriál)
Fatamorgána (E03)
Okná dokorán (TV seriál)
1985 Môj medvedík Móric (TV seriál)
1984 Povstalecká história (TV seriál)
Blízko je deň (E08)
Na život a na smrť (E07)
Hromy divo bijú (E06)
další epizody (8)
1982 Hráč na vlastnú päsť (TV seriál)
Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)
1980 Bakalári (TV seriál)

Dokumentární

1983 Revolučná etuda, Belasé kone na červenej tráve (TV film)

TV pořady

1986 Papierové lásky (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace