foto

Naohito Fudžiki

  • nar. 19.7.1972 (45 let)
    Kurashiki, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Last Cop: The Movie
2014 Kagi no Kakatta Heya (TV film)
Mori Mitsuko wo Ikita Onna (TV film)
Yonimo kimyô na monogatari: 2014 Haru no tokubetsu hen (TV film)
2013 Gekijōban Hunter x Hunter: Phantom Rouge
Oyari Haishaku Yoidore Kotoji Tomegaki (TV film)
2012 Hotaru no Hikari
2010 Gekijoban Trick: Reinosha Battle Royale
Poslední slib (TV film)
2009 Baby, Baby, Baby!
Nidžusseiki šónen: dai ni šó - saigo no kibó
2008 Hana jori dango: Fainaru
Puropôzu dai sakusen special (TV film)
2007 Ichi Rittoru no Namida Special (TV film)
2006 Message (TV film)
2005 Hoshi ni Negai Wo (TV film)
Jam Films S
2003 Doragon heddo
G@me
Taikoki (TV film)
2002 Nurse no oshigoto: The Movie
2001 Puratonikku sekusu (TV film)
1998 Don't Worry (TV film)
1996 That's Cunning! Shijo saidai no sakusen
1995 Hana jori dango

TV seriály

2017 Haha ni naru (TV seriál)
Uso no sensó (TV seriál)
2016 Wataši kekkon dekinai džanakute, šinai desu (TV seriál)
2015 Kokoro ga Pokitto ne (TV seriál)
37.5°C no Namida (TV seriál)
2014 Nobunaga konseruto (TV seriál)
Sayonara Watashi (TV seriál)
2013 Doctor-X 2 (TV seriál)
Kamisama no Boto (TV seriál)
Onna Nobunaga (TV seriál)
Rasuto Shinderera (TV seriál)
2012 Priceless: Aru Wake Nedaro, Nanmon! (TV seriál)
Taira no Kiyomori (TV seriál)
2011 Control: hanzai šinro sósa (TV seriál)
Shiawase ni Narou yo (TV seriál)
2010 Hotaru no Hikari 2 (TV seriál)
Nakanai to kimeta hi (TV seriál)
2009 Ikemen sobaja tantei (TV seriál)
Sengyou Shufu Tantei ~ Watashi wa Shadow (TV seriál)
Yako no Kaidan (TV seriál)
2008 Around 40 (TV seriál)
2007 Hotaru no Hikari (TV seriál)
Propózu daisakusen (TV seriál)
2006 Gyarusâ (TV seriál)
Kobayakawa Nobuki no Koi (TV seriál)
2005 Ichi rittoru no namida (TV seriál)
Slow Dance (TV seriál)
Tsumiki Kuzushi Shinso ~Ano Kazoku, Sono Ato No Higeki~ (TV seriál)
2004 Itoshi Kimi e (TV seriál)
2003 Kôkô kyôshi 2003 (TV seriál)
2002 初体験 (TV seriál)
2001 Antíku (TV seriál)
Platonic Sex (TV seriál)
Rabu reborjúšon (TV seriál)
1999 Asuka (TV seriál)
Oni no sumika (TV seriál)
P.S. Genki desu, Shunpei (TV seriál)
1998 GTO: Great Teacher Onizuka (TV seriál)
Happy Mania (TV seriál)
1997 Meitantei Hokenshitsu no Obasan (TV seriál)
1996 Nurse no oshigoto (TV seriál)
Sekaide Ichiban Yasashii Ongaku (TV seriál)

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1982 Waratte iitomo! (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace