foto

Craig Hamann

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Scanner: Policajt
1992 Gauneři
1987 My Best Friend's Birthday
1986 Vykradač hrobů

TV seriály

1984 To je vražda, napsala (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1998 Boogie Boy

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace