foto

Gunnar Askergren

  • nar. 20.8.1942 (78 let)
    Danderyd, Stockholms överståthållarskap, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2007 August (TV film)
2002 Mrs. Klein (TV film)
1998 Den tatuerade änkan (TV film)
1986 Femte generationen (TV film)

TV seriály

2008 Livet i Fagervik (TV seriál)
2004 Graven (TV seriál)
2003 Belinder auktioner (TV seriál)
Förfalskningen (E05)
Silverkorset (E04)
Fotbollsdojorna (E03)
další epizody (5)
2002 Olivia Twist (TV seriál)
2000 Soldater i månsken (TV seriál)
1997 Skärgårdsdoktorn (TV seriál)
1996 Anna Holt - polis (TV seriál)
1995 Radioskugga (TV seriál)
1994 Rapport till himlen (TV seriál)
1973 Någonstans i Sverige (TV seriál)

Dokumentární

2019 Silbersky (TV seriál)
1994 Dansaren

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky