foto

Carl-Lennart Fröbergh

  • nar. 15.5.1933
    Örebro, Örebro län, Švédsko
  • zem. 17.11.2012 (79 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Ivar Kreuger (TV film)
1997 Chock. Kött (TV film)
1994 Den vite riddaren (TV film)
1993 Härifrån till Kim
Prak
1992 Nedělňátka
1989 Terrorns finger (TV film)
1986 I lagens namn
Jönssonligan dyker upp igen
1984 Jönssonligan får guldfeber
1982 Jönssonligan & DynamitHarry
1957 Räkna med bråk

TV seriály

2003 Belinder auktioner (TV seriál)
Silverkorset (E04)
1997 Kenny Starfighter (TV seriál)
1995 Sjukan (TV seriál)
1994 Tre kronor (TV seriál)
1993 Morsarvet (TV seriál)
Snoken (TV seriál)
1992 Kvällspressen (TV seriál)
Rederiet (TV seriál)
1991 Mord och passion (TV seriál)
1988 Kråsnålen (TV seriál)
1987 Varuhuset (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky