foto

Steven Sullivan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Tlapková patrola: Vždy ve střehu
2008 Being Ian: An Ian-convenient Truth (TV film)
2003 Rolie Polie Olie: The Baby Bot Chase

TV seriály

2018 Muppet Babies (TV seriál)
2015 Little Charmers (TV seriál)
2013 Tlapková patrola (TV seriál)
Šprti a příšery (TV seriál)
2010 1001 Nights (TV seriál)
Babar a Baduova dobrodružství (TV seriál)
2009 League of Super Evil, The (TV seriál)
2008 Monster Buster Club (TV seriál)
2007 Jibber Jabber (TV seriál)
Král džungle (TV seriál)
2005 Jana a drak (TV seriál)
2004 Being Ian (TV seriál)
Miss Spider a její kamarádi ze Sluneční louky (TV seriál)
W.I.T.C.H. (TV seriál)
2002 Sune och hans värld (TV seriál)
2001 Quads! (TV seriál)
2000 Pelswick (TV seriál)
1998 Rolie Polie Olie (TV seriál)
1994 Sister, Sister (TV seriál)
1993 The John Larroquette Show (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
1986 Head of the Class (TV seriál)
1982 9 to 5 (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1988 Empty Nest (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky