foto

Esko Nikkari

  • nar. 23.11.1938
    Lapua, Finsko
  • zem. 17.12.2006 (68 let)
    Seinäjoki, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Isiä ja hirviöitä (studentský film)
Kaksipäisen kotkan varjossa
2003 Sibelius
Vieraalla maalla
2002 Muž bez minulosti
Umur
2001 Ilon juhla (TV film)
Ponterosa
Rentun ruusu
2000 Autobus sebevrahů
Lakeuden kutsu
Pieni pyhiinvaellus
1999 Juha
Kulkuri ja joutsen
Rikos ja rakkaus
1998 Kuningasjätkä
1997 Pekko ja unissakävelijä
Sagojoga minister
Tichá vesnice
1996 Mraky odtáhly
Pekko ja muukalainen
Tie naisen sydämeen
1995 Kivenpyörittäjän kylä
Pekko ja massahurmaaja
Pilkkijä (studentský film)
1994 Aapo
Kaikki pelissä
Pekko ja poika
1993 Pekko aikamiespojan poikamiesaika
1992 Karavaani (studentský film)
Papukaijamies
Veturimiehet heiluttaa
Vääpeli Körmy ja etelän hetelmät
1991 Panostaja (TV film)
Rinnat (TV film)
1990 Děvče ze sirkárny
Irti maasta (TV film)
Rampe & Naukkis - Kaikkien aikojen superpari
1989 Antti
Cha Cha Cha
Dildo
Zimní válka
Špinavé ruce (TV film)
1988 Ariel
Ihmiselon ihanuus ja kurjuus
Me kaksi (TV film)
Pohjanmaa
1987 Hamlet podniká
Jäähyväiset presidentille
Macbeth
Nonstop
Tilinteko
1986 Biko (TV film)
Lumikit - Eli kohtauksia naisen elämästä (TV film)
Maailman paras (TV film)
Paperienkelit (TV film)
Päätepysäkki (TV film)
Stíny v ráji
1985 Hei kliffaa hei!
Painija (TV film)
Čas žížal (TV film)
1984 Klaani - tarina Sammakoitten suvusta
Niskavuori
Yöjuttu: Merkitty (TV film)
1983 Koomikko
Viikonloppuna vapaata (TV film)
Zločin a trest
1982 Kahdeksan peiliä (TV film)
Poste restante
Vyvrhelové
1981 Kauhea murhamies Lalli (TV film)
Syöksykierre
1980 Lompakko (TV film)
Rippipuvut (TV film)
Viimeinen raja (TV film)
1979 Herätkää ja riemuitkaa! (TV film)
Teatterituokio: Kadonnut muuttokuorma (TV film)
1978 Auringon lapset (TV film)
Elämäsi parhain aika (TV film)
Kalastaja ja hänen eukkonsa (TV film)
Tunturisusi (TV film)
1977 Ukkovarvas (TV film)
1976 Agricolan linja (TV film)
1974 Karvat
Omat koirat purivat (TV film)
1970 Kaksipa pientä poikaa (TV film)

TV seriály

2002 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Poliisin poika (S02E10)
Lyhyet jäljet (S02E09)
Työmiehen lauantai (S02E08)
další epizody (10)
2000 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Kuun kuvajainen (S01E10)
Saatanan lapset (S01E09)
Paras mahdollinen maailma (S01E08)
další epizody (9)
1998 Big Bang (TV seriál)
Team Ahma (TV seriál)
1997 Liljankukka (TV seriál)
1996 Maigret (TV seriál)
Maigret ve Finsku (E22)
1995 Fallesmannin Arvo ja minä (TV seriál)
Hyvä veli (TV seriál)
Kotikatu (TV seriál)
1994 Love Story (TV seriál)
1993 Hunajan maku (TV seriál)
Idan jengi (TV seriál)
1991 Häkkilinnut (TV seriál)
1990 Lentsu (TV seriál)
1989 Talvisota (TV seriál)
1986 Seinähullut naapurit (TV seriál)
1985 Lyhyitä erikoisia (TV seriál)
1984 Kivisydän (TV seriál)
Opération O.P.E.N. (TV seriál)
1983 Naimisissa, naimisista, naimisiin (TV seriál)
1980 Tosimiehiä (TV seriál)
1979 Rakas peto (TV seriál)
1978 Oman onnensa seppä (TV seriál)
Vonkalat (TV seriál)
1977 Teollisuustyöntekijä Virtanen (TV seriál)
1972 Osm smrtelných ran (TV seriál)
Viina se ol kaiken pahan alku (E04)
Työttömyyskorvauksilla ei pitkälle pötkitä (E02)

Dokumentární

2001 Esko Nikkari - köyhän miehen Brando (TV film)
1997 Ikuinen viesti
1986 Kaurismäki-ilmiö (TV film)

TV pořady

2002 Jussi Gaala 2002 (TV pořad)
Leikin varjolla (TV pořad)
1988 Annan ja Vasilin rakkaus (TV pořad)
1986 Kenen kaapissa seisot (TV pořad)
1978 Sketsi-teatteri (TV pořad)
1961 Levyraati (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace