foto

Jan Cimický

  • nar. 23.2.1948 (70 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Jak básníci čekají na zázrak
2012 Bastardi 3
2011 Bastardi 2
2010 Bastardi
2009 Pamětnice
2002 Waterloo po česku
Z rodinného alba (TV film)
1995 Tvůj svět (studentský film)
1972 Královna Černá růže (TV film)
1971 Vodník z kaňky (TV film)

TV seriály

2015 Stopy života (TV seriál)
Poslední návrat II. (S02E07)
Poslední návrat (S02E06)
Svatba II. (S02E05)
další epizody (4)
2014 Bastardi (TV seriál)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
2004 Rodinná pouta (TV seriál)

Dokumentární

2018 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Jana Cimického (S15E01)
13. komnata Josefa Nedorosta (S14E18)
2017 Já, Kajínek (TV seriál)
2012 Co mě nezabije, to mě posílí (TV film)
Kapitoly o chlastu (TV film)
2006 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Pavla Vítka (S01E23)
13. komnata Terezy Pergnerové (S01E01)
Klobouk Jiří Wimmer (TV film)
2005 Příběhy slavných (TV seriál)
Lehkou chůzí (S06E02)
2003 Svět na žluto (TV film)
1990 Vzlety a pády

TV pořady

2013 Exkluziv! (TV pořad)
Kurňa, co to je? (TV pořad)
Sejdeme se na Cibulce (TV pořad)
2012 Dobrý večer, Česko! (TV pořad)
2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
2010 Nikdo není dokonalý speciál (TV pořad)
Závislosti (TV pořad)
2007 Dobrá rada nad zlato (TV pořad)
2006 Čétéčko (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
Čtveráci (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
1995 S politiky netančím (TV pořad)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1990 Poslední zastávka smrt (TV film) - kniha

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 Stopy života (TV seriál)
Na dřeň (S02E08)
Poslední návrat II. (S02E07)
Poslední návrat (S02E06)
další epizody (11)
2014 Stopy života (TV seriál)
Zlatá mládež (S01E07)
Poslední sbormistr (S01E06)
O život (S01E05)
další epizody (6)
2013 Stopy života (TV seriál)
Dívčí sen (S01E01)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace