foto

Shouta Migiyama

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2007 Aa! Megami-sama! Tatakau tsubasa (TV film)

TV seriály

2018 Jagate kimi ni naru (TV seriál)
2015 Sakurako-san no ašimoto ni wa šitai ga umatteiru (TV seriál)
2011 Boku wa tomodači ga sukunai (TV seriál)
Hóró musuko (TV seriál)
R-15 (TV seriál)
2006 Aa! Megami-sama (TV seriál)
Aa! Megami no Kokuhaku? (S02E22)
Aa! Watashi ga Mazoku demo Ii Desu ka? (S02E21)
Aa! Donna Bashō de mo Futari Nara! (S02E20)
další epizody (22)
2005 Aa! Megami-sama (TV seriál)
Aa! Itsumo Kimi to Tomo ni? (S01E24)
Aa! Kyūseishu wa Fue no Oto to Tomo Ni? (S01E23)
Aa! Akuma no Sasayaki wa Tsubo to Tomo ni? (S01E22)
další epizody (24)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky