foto

Ted King

  • nar. 1.10.1965 (53 let)
    Hollywood, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Má večeře s Hervém (TV film)
2016 Nepřítel v mém domě (TV film)
The Good Neighbor
2011 Shouting Secrets
2003 Darebák a syn
2001 Impostor: Živá zbraň
1998 Akta X - Film
Blade
1985 Tajemná noc duchů (TV film)

TV seriály

2016 Havaj 5-0 (TV seriál)
Panika (S06E20)
2015 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Ztraceno v překladu (S12E21)
2014 Alpha House (TV seriál)
In the Saddle (S01E11)
Showgirls (S01E10)
2013 Alpha House (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Jak prosté (TV seriál)
An Unnatural Arrangement (S02E06)
2010 Kriminálka Miami (TV seriál)
Miami, máme problém (S08E15)
2009 Útěk z vězení (TV seriál)
Konec zabíjení (S04E22)
Směnný kurz (S04E21)
Kovbojové a indiáni (S04E20)
další epizody (6)
2008 Útěk z vězení (TV seriál)
Florida (S04E16)
2005 Čarodějky (TV seriál) - a.z.
Konec utopie, část druhá (S07E13) - a.z.
2004 Čarodějky (TV seriál) - a.z.
Tribunál (S06E19) - a.z.
2002 Glory Days (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Krádež (S03E03)
Sex ve městě (TV seriál)
Zločin a trest (S04E07)
2000 JAG (TV seriál)
Havárie (S06E04)
1999 Čarodějky (TV seriál)
Neúprosná smyčka (S01E22)
Láska je zlá (S01E21)
Síla dvou (S01E20)
další epizody (12)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Návrat čarodějky (S01E09)
Pohled z budoucnosti (S01E08)
Čtvrtá sestra (S01E07)
další epizody (9)
1997 Timecop (TV seriál)
1995 City, The (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)
1987 Četa v akci (TV seriál)
1983 Loving (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

TV pořady

2002 SoapTalk (TV pořad)
2001 Show Wayna Bradyho (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace