foto

Céline Dion

  • nar. 30.3.1968 (49 let)
    Charlemagne, Quebec, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Céline Dion, celým menom Céline Marie Claudette Dionová, je medzinárodnou speváckou hviezdou, ktorá počas svojej kariéry získala viacero ocenení (Grammy v USA, Juno a Félix v Kanade a World Music v Európe). Za soundtracky k filmom Beauty and the Beast a Titanic získala cenu Akadémie za Najlepšiu originálnu pieseň.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2015 Une nuit au Grévin (TV film)
2014 A zase ti Mupeti!
2012 Po stopách Marsupilamiho
2007 My Night at the Grammys (TV film)
2000 Doktorka Lucille (TV film)
1998 Kouzelný meč - Cesta na Camelot
1997 Les enfants de l'Olympia (TV film)

TV seriály

2009 Chabada (TV seriál)
2003 Symphonic Show (TV seriál)
1993 Chůva k pohledání (TV seriál)

Dokumentární

2014 Céline Dion: Céline une seule fois/Live 2013 (koncert)
2011 Andrea Bocelli v Central Parku (koncert)
2010 Celine: Očima světa (koncert)
2009 Céline Dion: Celine sur les Plaines (koncert)
2008 Céline Dion (TV film)
2007 Happy Birthday Elton! From Madison Square Garden, New York (koncert)
Tous... pour la musique (koncert)
2004 Greatest Canadian, The (TV seriál)
2003 Céline Dion: Opening Night Live Las Vegas (koncert)
2002 Concert for World Children's Day, The (koncert)
Tale as Old as Time: The Making of 'Beauty and the Beast'
1998 Portrét Leonardo
1997 Bee Gees: One Night Only (koncert)
1995 Pocahontas: The Musical Tradition Continues (TV film)
1994 Céline Dion: The Colour of My Love Concert (koncert)

TV pořady

2017 Grammy Awards 2017 (TV pořad)
2017 Billboard Music Awards (TV pořad)
2016 Greatest Hits (TV pořad)
2016 Billboard Music Awards (TV pořad)
2015 2015 American Music Awards (TV pořad)
2015 Billboard Music Awards (TV pořad)
2014 WWE Tribute to the Troops (TV pořad)
2012 Katie (TV pořad)
Le grand show (TV pořad)
Výlety na skok (TV pořad)
We Will Always Love You: A Grammy Salute to Whitney Houston (TV pořad)
2011 The Voice (TV pořad)
WWE Tribute to the Troops (TV pořad)
83. Annual Academy Awards (TV pořad)
2010 Grammy Awards 2010 (TV pořad)
2007 Céline Dion: These Are Special Times (TV pořad)
Memòries de la tele (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
Show Tyry Banksové (TV pořad)
2004 The X Factor (TV pořad)
2003 Les grands du rire (TV pořad)
2002 American Idol (TV pořad)
1998 Tapis rouge (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
70. Annual Academy Awards (TV pořad)
1997 Leute heute (TV pořad)
Stars'N Co (TV pořad)
1996 Les enfants de la guerre (TV pořad)
Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1995 Si on chantait (TV pořad)
1994 Gala for the President at Ford's Theatre, A (TV pořad)
Jackson Family Honors, The (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1989 BingoLotto (TV pořad)
1987 Le monde est à vous (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
Victoires de la musique (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1975 Le journal de 20 heures (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)

Hudební videoklipy

2001 Céline Dion: All the Way... A Decade of Song & Video (hudební videoklip)
1997 Celine Dion: My Heart Will Go On (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace