foto

David Dorfman

  • nar. 7.2.1993 (26 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Celým jménem David Benjamin Dorfman, se narodil 7. února, 1993 v Los Angeles, CA. Svou hereckou kariéru odstartoval v miniserii "A Wrinkle in Time" v roli Charlese Murryho.

Mezi jeho nejvýznamnější role patří účast ve filmovém dramatu Panika, a poté v dramatu po boku Gwyneth Paltrow ve snímku Nahorů, dolů (Bounce), ve kterém si zahrál také herec Ben Affleck. Filmaři si všimli Davidova výrazu v obličeji a tak neváhali a obsadili ho do role Aidana v remaku japonskéno thrilleru Kruh a poté Kruh 2. Mezi natáčením Kruhu a jeho pokračováním si zahrál v hororu Texaský masakr motorovou pilou.

Mohli jsme ho také vidět ve vedlejších rolích v seriálech "Rodinné právo" a nebo hostoval v úspěšném seriálu "Ally McBeal".

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2008 Tvrďák Taylor
2005 Kruh 2
2003 Texaský masakr motorovou pilou
Zpívající detektiv
Útěk ze čtvrtého rozměru (TV film)
2002 Kruh
Zahni, kde můžeš
2000 Nahoru, dolů
Panika
1999 Galaxy Quest
Invisible Child (TV film)

TV seriály

2010 Zombie Roadkill (TV seriál)
2006 Posel ztracených duší (TV seriál)
Demon Child (S01E17)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
2001 Ally McBealová (TV seriál)
Klobouk dolů před Larrym (S04E12)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace