foto

Barry Nerling

  • nar. 19.4.1965 (52 let)
    Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Killer Photo (TV film)
Suspension
2014 Robocop
2013 Captive
Evil Feed
I'll Follow You Down
2011 Bong of the Dead
2007 Vzpoura v Seattlu
2006 Orpheus (TV film)
Výkřiky ve tmě (TV film)
2005 Bob the Butler

TV seriály

2017 Supergirl (TV seriál)
Mr. & Mrs. Mxyzptlk (S02E13)
2016 Lucifer (TV seriál)
Sin-Eater (S02E03)
The 100 (TV seriál)
Wanheda: Part 2 (S03E02)
2015 Batesův motel (TV seriál)
Bezvědomí (S03E10)
2014 The Lottery (TV seriál)
2013 Arrow (TV seriál)
Vertigo (S01E12)
Continuum (TV seriál)
Split Second (S02E02)
2012 Alcatraz (TV seriál)
Arrow (TV seriál)
Osamělý střelec (S01E03)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
2010 Lidský terč (TV seriál)
Strážce spravedlnosti (TV seriál)
2008 Battlestar Galactica (TV seriál)
Revelations (S04E10)
Hranice nemožného (TV seriál)
2006 4400 (TV seriál)
Je pryč (1. část) (S03E03)
2005 Mladí mušketýři (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace