foto

Peter Dennis

  • nar. 25.10.1933
    Dorking, Surrey, Anglie, Velká Británie
  • zem. 18.4.2009 (75 let)
    Shadow Hills, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Ten Inch Hero
V křesle režiséra
2004 Bokovka
2003 Satan
1998 The Effects of Magic
1997 Emissary: A Biblical Epic, The
H.M.S. Pinafore (TV film)
1995 Prehysteria! 3
1992 Být nejlepší (TV film)
1990 Muž zvaný Sarge
The Rainbow Thief
1984 Scandalous
1978 The Stud
1974 Confessions of a Window Cleaner

TV seriály

1999 Felicity (TV seriál)
The Force (S01E21)
1998 Acapulco H.E.A.T. (TV seriál)
1996 Mr. Rhodes (TV seriál)
My z přístavu (TV seriál)
Tracey Takes On... (TV seriál)
Krok za krokem (TV seriál)
Obraz (S05E12)
1995 In the House (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
1994 The George Carlin Show (TV seriál)
Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
And Baby Makes Three (E24)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
A.K.A. Kansas (E15)
1992 Melrose Place (TV seriál)
Celá pravda (S01E16)
1989 Family Matters (TV seriál)
The Paradise Club (TV seriál)
1988 Tucet špinavců (TV seriál)
War and Remembrance (TV seriál)
1986 Kit Curran (TV seriál)
1985 All in Good Faith (TV seriál)
C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
1984 Big Deal (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
The Brief (TV seriál)
1983 Cleopatras, The (TV seriál)
1981 Never the Twain (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
Minder (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
Scorpion Tales (TV seriál)
The Famous Five (TV seriál)
1974 Dial M for Murder (TV seriál)
Double Dealers, The (TV seriál)
Jennie: Lady Randolph Churchill (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
1966 The Rat Catchers (TV seriál)
1965 Jury Room (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)

Host

TV pořady

1995 MADtv (TV pořad)
1972 Whodunnit? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky