foto

Michael Gover

  • nar. 31.8.1913
    Copenhagen, Dánsko
  • zem. 2.5.1987 (73 let)
    Felpham, West Sussex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Superman
1974 Dům plný diamantů
1971 Mechanický pomeranč
1969 Frankenstein Must Be Destroyed
The Assassination Bureau
1968 The Strange Affair
1967 The Magnificent Two
1964 Sleeper, The (TV film)

TV seriály

1978 The Voyage of Charles Darwin (TV seriál)
1976 Bill Brand (TV seriál)
Just William (TV seriál)
1975 Survivors (TV seriál)
1974 My Old Man (TV seriál)
1973 Centre Play (TV seriál)
Orson Welles' Great Mysteries (TV seriál)
1972 Clochemerle (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
Edwardians, The (TV seriál)
The Moonstone (TV seriál)
1971 Barlow at Large (TV seriál)
Hine (TV seriál)
Last of the Baskets, The (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Take Three Girls (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1968 Ooh La La! (TV seriál)
The First Lady (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1965 Jury Room (TV seriál)
The Man in Room 17 (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Catch Hand (TV seriál)
Cluff (TV seriál)
Detective (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1963 The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Tales of Mystery (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
1954 Sherlock Holmes (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1964 Newcomers, The (TV seriál)

Host

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)
1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky