foto

Marguerite Young

  • nar. 6.9.1907
    Anglie, Velká Británie
  • zem. 30.8.1979 (71 let)
    Hove, East Sussex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Abide with Me (TV film)
1971 Eyeless in Gaza
1970 Whom God Hath Joined (TV film)
1968 Portrait of a Lady, The (TV film)
1965 Ambassadors, The (TV film)
1953 Noose for a Lady
1950 Paolo e Francesca
1949 The Passionate Pilgrim (TV film)
1947 The Pleasure Garden (TV film)
The Wandering Jew (TV film)
1938 Richard of Bordeaux (TV film)

TV seriály

1977 Jubilee (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
1974 Jennie: Lady Randolph Churchill (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Centre Play (TV seriál)
1972 Edwardians, The (TV seriál)
Golden Bowl, The (TV seriál)
The Moonstone (TV seriál)
1971 Brett (TV seriál)
Trial (TV seriál)
1970 Menace (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
Roads to Freedom (TV seriál)
1969 Doctors, The (TV seriál)
Gnomes of Dulwich, The (TV seriál)
W. Somerset Maugham (TV seriál)
1968 Middlemarch (TV seriál)
1967 Angel Pavement (TV seriál)
Champion House (TV seriál)
Girl in a Black Bikini (TV seriál)
1966 Hunchback of Notre Dame, The (TV seriál)
Quick Before They Catch Us (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
1965 A Tale of Two Cities (TV seriál)
Enemy of the State, An (TV seriál)
Hereward the Wake (TV seriál)
Jury Room (TV seriál)
The Mask of Janus (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1964 Newcomers, The (TV seriál)

TV pořady

1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky