foto

Bob Hornery

  • nar. 28.5.1931
    Randwick, Sydney, New South Wales, Austrálie
  • zem. 26.5.2015 (83 let)
    Melbourne, Victoria, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Crackerjack
2000 Ve znamení psa: Pozor, zlý pes! (TV film)
Virtuální hrozba (TV film)
1997 Road to Nhill
1992 Importance of Being Earnest, The
1990 More Winners: The Big Wish (TV film)
1987 Ground Zero
1985 Šílený Max a Dóm hromu
1984 Stanley: Every Home Should Have One
1982 Nemocnice Britannia
1980 Phoelix
1961 Burst of Summer (TV film)

TV seriály

2002 Legacy of the Silver Shadow (TV seriál)
2000 Something in the Air (TV seriál)
1999 Thunderstone (TV seriál)
1998 Micallef Program, The (TV seriál)
1997 Oddělení vražd (TV seriál)
State Coroner (TV seriál)
1996 Džinové od protinožců (TV seriál)
Glynn Nicholas Show, The (TV seriál)
Mercury (TV seriál)
1994 Sněžná řeka: Sága rodu McGregorů (TV seriál)
Vesničtí poldové (TV seriál)
1990 Embassy (TV seriál)
1987 Rafferty's Rules (TV seriál)
1985 Palace of Dreams (TV seriál)
1983 Five Mile Creek (TV seriál)
1979 Sapphire and Steel (TV seriál)
Shelley (TV seriál)
1972 A Nice Day at the Office (TV seriál)
1970 Here Come the Double Deckers! (TV seriál)
1968 The Ugliest Girl in Town (TV seriál)
1966 George and the Dragon (TV seriál)
Mystery and Imagination (TV seriál)
1965 Jury Room (TV seriál)
Orlando (TV seriál)
The Magic Boomerang (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1961 Consider Your Verdict (TV seriál)
The Marriage Lines (TV seriál)
1957 Nicholas Nickleby (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky