foto

Alan David

  • nar. 29.12.1947 (72 let)
    Merthyr Tydfil, Glamorgan, Wales, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 The Secret Diaries of Miss Anne Lister (TV film)
2008 The Oxford Murders
2006 Barevný závoj
Nice Guys
2004 Wimbledon
2003 Margery and Gladys (TV film)
Ready When You Are Mr. McGill (TV film)
2002 Dead Gorgeous (TV film)
2000 Muž, který plakal
1994 Don't Get Me Started
1993 Vrahem byla nenávist (TV film)
1984 Prosincový květ (TV film)
Sakharov (TV film)
1980 Kupec benátský (TV film)

TV seriály

2018 Sick of It (TV seriál)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
Epizoda 9 (E09)
2005 Císař Augustus (TV seriál)
The Green Green Grass (TV seriál)
2004 Show Catherine Tateové (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)
Poslední detektiv (TV seriál)
2000 Dirty Work (TV seriál)
In Defence (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Maisie Raine (TV seriál)
Mortimer's Law (TV seriál)
1997 Wokenwell (TV seriál)
1996 Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
Legacy of Reginald Perrin, The (TV seriál)
1995 Strašidelné příběhy (TV seriál)
The Vet (TV seriál)
1993 Chris Cross (TV seriál)
Goodnight Sweetheart (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Virtual Murder (TV seriál)
1991 Gone to the Dogs (TV seriál)
In Suspicious Circumstances (TV seriál)
Sleepers (TV seriál)
1989 Making Out (TV seriál)
1988 Hard Cases (TV seriál)
How to Be Cool (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
The After Hours / Lost and Found / The World Next Door (S02E04)
1985 Bulman (TV seriál)
EastEnders (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
Summer Season (TV seriál)
Time for Murder (TV seriál)
1984 Láska a manželství (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1982 Foxy Lady (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
To the Manor Born (TV seriál)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
Enemy at the Door (TV seriál)
1976 Big Boy Now! (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Inspektor Regan (TV seriál)
1974 Inheritors, The (TV seriál)
The Squirrels (TV seriál)
1973 Love Story (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

1964 Horizon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky