foto

Donald Morley

  • nar. 9.6.1923
    Fulham, London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 27.5.1999 (75 let)
    Richmond, Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Where's Johnny?
1971 Revenge
1969 The Spy Killer (TV film)
1965 Catch Us If You Can
1964 We Shall See
1962 Mix Me a Person
1958 Women in Love (TV film)
1957 The Man Without a Body

TV seriály

1994 The Brittas Empire (TV seriál)
The Boss (S05E05)
1992 Moon and Son (TV seriál)
1983 No Place Like Home (TV seriál)
Number 10 (TV seriál)
Reilly: Ace of Spies (TV seriál)
1982 All for Love (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1979 Spooner's Patch (TV seriál)
1978 Clifton House Mystery, The (TV seriál)
1977 Midnight Is a Place (TV seriál)
The Sunday Drama (TV seriál)
1976 Big Boy Now! (TV seriál)
Dominic (TV seriál)
Open All Hours (TV seriál)
The Duchess of Duke Street (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
Are You Being Served? (TV seriál)
Big Brother (S02E04)
1973 Beryl's Lot (TV seriál)
Casanova '73 (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
Jackanory Playhouse (TV seriál)
Komisař Van der Valk (TV seriál)
1971 Bless This House (TV seriál)
1970 Bachelor Father (TV seriál)
Doomwatch (TV seriál)
Menace (TV seriál)
The Misfit (TV seriál)
1969 Doctors, The (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
The Gold Robbers (TV seriál)
The Inside Man (TV seriál)
1968 The Basil Brush Show (TV seriál)
The Champions (TV seriál)
The Root of All Evil? (TV seriál)
1966 King of the River (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
1965 Jury Room (TV seriál)
Knock on Any Door (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
The Mask of Janus (TV seriál)
World of Wooster, The (TV seriál)
1964 Cluff (TV seriál)
It's Dark Outside (TV seriál)
Story Parade (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
First Night (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
The Sentimental Agent (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Echo Four Two (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
Harpers West One (TV seriál)
Jacks and Knaves (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
The Pursuers (TV seriál)
Thirty Minute Theatre (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
Police Surgeon (TV seriál)
Scotland Yard (TV seriál)
The World of Tim Frazer (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
International Detective (TV seriál)
Interpol Calling (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
The Men from Room 13 (TV seriál)
1958 All Aboard (TV seriál)
Dial 999 (TV seriál)
Money Man, The (TV seriál)
Saturday Playhouse (TV seriál)
1957 Destination Downing Street (TV seriál)
Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Overseas Press Club - Exclusive! (TV seriál)
Sword of Freedom (TV seriál)
The Army Game (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Crime of the Century, The (TV seriál)
Nom-de-Plume (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1968 Scene (TV seriál)

Host

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)
1967 CBS Children's Film Festival (TV pořad)
1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky