foto

Nikola Syslová

  • nar. 20.2.1976 (41 let)
    Ostrava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2009 Přešlapy (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
2004 Černí baroni (TV seriál)
1999 Hříšní lidé města brněnského (TV seriál)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Narodil se Kristus Pán (S01E13)
Repetent (S01E10)
Ferda Mravenec (S01E08)
další epizody (5)
1994 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)

TV pořady

2005 Neuvěřitelný svět rekordů a kuriozit (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace