foto

Jochen Schropp

  • nar. 22.11.1978 (41 let)
    Giessen a. d. Lahn, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Enfant Terrible
2017 Rosamunde Pilcher: Navždy svoji (TV film)
Schatz, nimm du sie!
2016 Immigration Game
2015 Marcel über den Dächern
2014 Plavba snů: Dubaj (TV film)
2013 Rosamunde Pilcherová: Zaslíbená nevěsta (TV film)
2012 Polizeiruf 110 - Raubvögel (TV film)
2011 Lindburgs Fall (TV film)
2010 Polizeiruf 110 - Risiko (TV film)
Polizeiruf 110 - Schatten (TV film)
2009 Meine wunderbare Familie - Alle unter einem Dach (TV film)
Plavba snů: Florida (TV film)
Podzim lásky (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Tod und das Mädchen (TV film)
Polizeiruf 110 - Fehlschuss (TV film)
Polizeiruf 110 - Tod im Atelier (TV film)
2008 Inga Lindström: Rasmus a Johanna (TV film)
Polizeiruf 110 - Wolfsmilch (TV film)
Polizeiruf 110 -Taximord (TV film)
2007 Kein Geld der Welt (TV film)
Vítězství lásky (TV film)
2005 Popp Dich schlank! (TV film)

TV seriály

2018 Einsteinovy záhady (TV seriál)
Optik (S02E01)
2010 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Maskenball (S08E07)
2007 Plavba snů (TV seriál)
2006 Zwei Engel für Amor (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Mein fremder Mann (S09E27)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Katz und Maus (S02E01)
2002 Der Kleine Mönch (TV seriál)
Sternenfänger (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
Ahoj, Robbie! (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

2020 Ranking the Stars (TV pořad) - mod.
United Voices - Das größte Fanduell der Welt (TV pořad) - mod.
2019 Küsst euch! - Die große Show zum CSD (TV pořad)
2018 Dingsda (TV pořad)
Fort Boyard (TV pořad)
2017 Das gibt's doch gar nicht (TV pořad) - mod.
Duell der Stars - Die SAT.1-Promiarena (TV pořad)
Kölner Sommer Treff (TV pořad)
2016 Reingelegt - Die lustigsten Comedy-Fallen (TV pořad)
2014 Jetzt wird's schräg (TV pořad)
2013 Circus Halligalli - Best of (TV pořad)
Inka! (TV pořad)
Promi Big Brother (TV pořad)
2012 Jungen gegen Mädchen (TV pořad)
2009 Stars im Interview (TV pořad)
2006 Das perfekte Profi Dinner - Spitzenköche unter sich (TV pořad)
2000 Big Brother (TV pořad) - mod.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky